Povestea Noastra

Culoare si pasiune pentru casa ta!

Broderia este acea arta prin care se decoreaza si se poate personaliza o mare varietate de articole textile cu diverse intrebuintari. Cu multi ani in urma aceasta arta se realiza exclusiv manual, era o meserie de veche traditie pe care o invatau de la virste fragede in special tinerele domnisoare. 
 
Ulterior, in timp au inceput sa fie utilizate pentru brodat o masina de cusut simpla, dar miscarea gherghefului care sustinea materialul de brodat se facea tot manual, cu urmarirea atenta a modelelor schitate in prealabil pe material.
Tehnica a progresat in timp, trasand in actualitate broderia computerizata si odata cu aceasta tehnici speciale si procedee multiple care fac din broderie cea mai apreciata metoda de personalizare si infrumusetare a produselor textile.
 
Broderia este valoroasa pentru ca are un impact vizual deosebit, aduce lumina si stralucirea aparte, evidentiaza metrajele mai ales atunci cand atat metrajul cat si firul de brodat sunt de buna calitate, dar cel mai important aspect rezida in faptul ca broderia rezista in timp si isi pastreaza aspectul multi ani in functie de conditiile de pastrare si curatare.

Arta privita prin ochii perfectionistului

Când ne gândim la artă, primele idei care ne vin în minte

Arta, metraj, culoare acestea ar putea fi primele cuvinte atunci cand asociem BrodArt cu pulsul contemporan alert al atelierelor locate in locatiile principale (adresa) si (adresa) si nu ne putem opri aici.
 
Fiecare metraj care prinde viata devine parte din firescul persoane i care l creaza. Avem nevoie de ambiente firesti, naturale in casele si locurile in care ne desfasuram activitatile, acolo unde ne petrecem diverse secvente din viata.
 
Broderiile in trecut erau simbolul rafinamentului, al elegantei si al atentiei la detalii, al indemanarii si al frumosului in exprimarea amprentata a elegantei si dorintei de a ti exprima firescul, personalitatea si emotia.
Broderia era numita „pictura cu fir” si cum firul ramane penelul creator in materia metrajelor Brod Art aduce in contemporan izul firului iscusit transpus in arta de a manui metrajele de calitate care prind viata in mainile iscusite ale echipei din spatele brandului.
Fie ca iti decorezi ferestrele sau dormitorul cu metraje, culoare si emotie ai nevoie de inspiratie si curajul de a fii tu insati, de a scoate la iveala firescul din tine.
 
Te asteptam in locatiile noastre sa definim ideile si dorintele tale, sa-ti definim stilul.
 
Tu aduci idei si inspiratie, noi te asteptam cu o gama vasta de metraje si accesorii, cu iscusinta si experienta pentru ca impreuna sa dam viata planurilor tale de redecorare ale casei, terasei, dormitorului, coltului preferat al locuintei.
+ 0
ANI DE EXPERIENTA
+ 0
CLIENTI MULTUMITI
+ 0
ARTICOLE CREATE
+ 0
ACCESORII VANDUTE
Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.