Sus
Viorica Seitan
Viorica Seitan
28. Aprilie, 2021.
Noi suntem foarte multumiti de serviciile oferite, am ales catifea pentru draperii, manopera foarte bine executata, la timp.Personalul destul de cooperant...Multumim!
Cristina Dan
Cristina Dan
6. Aprilie, 2021.
Alexandru-Silviu Goga
Alexandru-Silviu Goga
4. Aprilie, 2021.
Curtains and more! Incredible service! Fast delivery! Montaj, perdele, draperii, tapiserii si servicii clienti duse la nivel de profesionalism.
Mihaela Durbacă-Jiglău
Mihaela Durbacă-Jiglău
29. Ianuarie, 2021.
Recomand! Calitate și seriozitate! 👍👏
Alexandra Popa
Alexandra Popa
11. Noiembrie, 2020.
Personalul de la magazin profesional pe moment, dar in urma unor greseli de comanda au schimbat complet atitudinea. Nu revin cu telefon asa cum spun,asa ca nu asteptati si sunati dvs. Domnul.de la montaj foarte amabil. Per total,nu recomand! Imi pare rau,dar cotele nu le-am dat telefonic ci personal in magazin. Multumesc!
Beatrice Corina Ungureanu
Beatrice Corina Ungureanu
9. August, 2020.
Ai de unde să-ți alegi perdele,draperii este o gamă largă de produse de calitate pentru toate buzunarele. Personalul te ajută să faci alegerea cea mai bună. Felicitări 🤗
Roxi Rux
Roxi Rux
20. Mai, 2020.
Am comandat doua perdele și draperii pentru living. Perdelele sunt foarte frumoase dar de draperii sunt total dezamăgită. Am intrat în în magazin cu gândul la un anumit material din care am făcut și tapițeria scaunelor. Pentru că materialul era foarte tare și gros am cerut părerea doamnelor de acolo. Dânsele au spus că o să se așeze foarte frumos și materialul merge perfect pentru draperii. De unde, materialul nu se așează deloc, este foarte greu, daca trag draperiile iau și perdeaua după mine, este foarte greu să le găsesc o anumită poziție cât să arate bine, stau ingrozitor și sus la rejansa, nu pică deloc bine. Am aruncat banii degeaba. Comanda a fost gata foarte repede, aici nu am nimic de obiectat. Au produse foarte frumoase dar pe mine nu m-au ajutat sa fac alegerea corecta.
Levi Sandor
Levi Sandor
13. Ianuarie, 2020.
Ghiza Alexandru
Ghiza Alexandru
6. Decembrie, 2019.
0